Alertă cu bombă la primăria Chişinăului

Angajaţii primăriei municipiului Chişinău au fost evacuaţi luni dimineaţă, după ce primarul a primit în timpul şedinţei operative un mesaj scris, care preciza că în spatele clădirii ar fi fost amplasate câteva kilograme de trotil, transmite BASA-press.

696 afișări
Imaginea articolului Alertă cu bombă la primăria Chişinăului

Alertă cu bombă la primăria Chişinăului (Imagine: www.chisinau.md)

Scrisoarea a fost adusă primarului în jurul orei locale 08.45 (08.45 ora României), în timpul şedinţei operative, dar acesta le-a comunicat participanţilor conţinutul mesajului abia la sfârşitul şedinţei, respectiv după aproximativ jumătate de oră.

În prezent, la faţa locului se află mai multe echipe de genişti, precum şi două autospeciale pregătite de intervenţie, iar zona a fost izolată.

Alerte cu bombă au fost transmise prin telefon şi la Casa Presei şi Aeroportul Internaţional din Chişinău, determinând evacuarea personalului, transmite Info-Prim Neo.

Potrivit purtătoarei de cuvânt a autorităţilor aeroportuare, Galina Telpiz, alarma cu bombă de la aeroport este o aplicaţie programată din timp. "Este o simulare a unei situaţii excepţionale", a declarat ea.

Contactată de Info-Prim Neo, purtătoarea de cuvânt a Ministerului moldovean de Interne, a declarat că specialiştii anchetează cazurile.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici