ALERTĂ de securitate în Germania: Amplă operaţiune în centrul oraşului german Köln după un incident armat

Autorităţile germane au declanşat, vineri după-amiază, o amplă operaţiune de securitate în apropierea Gării centrale din Köln în urma unui incident armat, un suspect fiind reţinut, informează site-ul publicaţiei Express.

3882 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ de securitate în Germania: Amplă operaţiune în centrul oraşului german Köln după un incident armat

ALERTĂ de securitate în Germania: Amplă operaţiune în centrul oraşului german Köln după un incident armat

Focuri de armă au fost semnalate vineri în jurul orei 14.00 (15.00, ora României) în apropierea Gării centrale din Köln.

Un individ suspectat de implicare în presupusul schimb de focuri a fost reţinut de poliţie.

Sute de agenţi de poliţie au fost mobilizaţi la locul incidentului, iar zona a fost securizată.

Autorităţile germane caută activ alţi suspecţi şi încearcă să afle circumstanţele producerii incidentului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici