ALERTĂ de securitate în Germania: Mai multe tribunale au fost evacuate în urma unor ameninţări cu bomba

Mai multe tribunale din Germania au fost evacuate, vineri, după ce oficialii au primit ameninţări cu bomba, a informat cotidianul Hannoversche Allgemeine Zeitung, informează Reuters.

397 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ de securitate în Germania: Mai multe tribunale au fost evacuate în urma unor ameninţări cu bomba

ALERTĂ de securitate în Germania: Mai multe tribunale au fost evacuate în urma unor ameninţări cu bomba

Tribunalele din oraşele germane Erfurt şi Magdeburg au fost evacuate după ce au primit mesaje în care erau ameninţaţi cu bomba.

Tribunalul din oraşul Kiel a primit o ameninţare similară în cursul nopţii, a mai informat publicaţia, adăugând că autorităţile investighează clădirea.

Poliţia din landul Hesse a informat că tribunalul din Wiesbaden a fost de asemenea evacuat după ce autorităţile au găsit un obiect suspicios.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici