ALERTĂ în Belgia: Supermarket, evacuat după ce în incinta sa au intrat indivzi înarmaţi/ Un magazin de bijuterii, jefuit - FOTO

Trei indivizi inarmaţi cu pistoale kalaşnikov au jefuit sâmbătă dimineaţa un magazin de bijuterii din centrul comercial Cora Châtelineau, iar forţele de ordine au evacuat supermarketul, relatează dhnet.be.

2471 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ în Belgia: Supermarket, evacuat după ce în incinta sa au intrat indivzi înarmaţi/ Un magazin de bijuterii, jefuit  - FOTO

ALERTĂ în Belgia: Supermarket, evacuat după ce în incinta sa a intrat un individ înarmat (Imagine: dhnet.be)

Un jaf armat a fost comis în incita centrului comercial Cora Châtelineau, au anunţat forţele de ordine. Trei indivizi care purtau cagule şi înarmaţi cu pistoale kalaşnikov au jefuit magazinul de bijuterii "Histoire d'Or".
 
Potrivit primelor informaţii, aceştia au reuşit să fugă la bordul unui vehicul cu obiectele furate.
 
Potrivit primelor informaţii, autorii jafului armat au reuşit să fugă. Un perimetru de securitate a fost instituit în incinta cetrului comercial unde majoritatea magazinelor au fost redeschise. Ancheta este în curs de desfăşurare.
 
Anterior, presa belgiană anunţa că un supermarket oraşul belgian Châtelet, situat la 50 de kilometri sud de Bruxelles, a fost evacuat după ce în incinta sa a intrat un individ înarmat care ar fi vrut să comită un jaf.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici