ALERTĂ ÎN FRANŢA: Autorul atacurilor ar putea comite noi crime. Cele şapte victime au fost împuşcate în cap

Cele şapte victime ale atacurilor armate din Franţa au fost împuşcate în cap de la distanţă mică, afirmă procurorul Francois Molins, avertizând că autorul ar putea comite noi crime.

813 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ ÎN FRANŢA: Autorul atacurilor ar putea comite noi crime. Cele şapte victime au fost împuşcate în cap

ALERTĂ ÎN FRANŢA: Autorul atacurilor ar putea comite noi crime. Cele şapte victime au fost împuşcate în cap (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cele şapte victime au fost împuşcate în cap de la distanţe mici; nicio pistă nu este abandonată", a declarat procurorul.

"Am observat şi periodicitatea de patru zile între atacuri, dar nu există nicio certitudine; autorul ar putea ataca din nou", a avertizat procurorul.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici