Aliaţii occidentali consolidează apărarea aeriană a statului ucrainean

Preşedintele Volodimir Zelenski şi ministrul ucrainean al apărării au salutat iniţiativa aliaţilor occidentali de a forma o coaliţie meniă să asigure consolidarea apărării spaţiului aerian al Ucrainei.

945 afișări
Imaginea articolului Aliaţii occidentali consolidează apărarea aeriană a statului ucrainean

Aliaţii occidentali consolidează apărarea aeriană a statului ucrainean

Ministrul Apărării Rustem Umerov şi preşedintele Voldomir Zelenski mulţumesc aliaţilor pentru că sunt atenţi la nevoile militare ale Ucrainei.

„Mulţumim fiecărei ţări care participă la aceste eforturi pentru a permite oraşelor şi satelor noastre să fie mai bine protejate împotriva atacurilor ruseşti”, a declarat Zelenski.

Franţa, Germania, Olanda şi ţările baltice au format o coaliţie de sprijin pentru a oferi Ucrainei ajutorul militar necesar în vederea apărării spaţiului său aerian.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici