Ambasadorul Republicii Moldova în Rusia, convocat de Ministerul de Externe de la Moscova

Ambasadorul Republicii Moldova în Rusia, Lilian Darii, a sosit la Ministerul de Externe al Rusiei, unde a fost citat din cauza expulzării unui diplomat rus de la Chişinău, eveniment petrecut săptămâna trecută.

552 afișări
Imaginea articolului Ambasadorul Republicii Moldova în Rusia, convocat de Ministerul de Externe de la Moscova

Ambasadorul Republicii Moldova în Rusia, convocat de Ministerul de Externe de la Moscova

Prezenţa lui Lilian Darii la minister a fost confirmată de agenţia de presă RIA Novosti.

Ambasada Rusiei la Chişinău a declarat că, la incidentul de săptămâna trecută, autorităţile moldoveneşti nu au explicat motivele deciziei luate.

Asta întâmplat după ce preşedintelui regiunii Tatarstan a Rusiei, Rustam Minnikhanov, i s-a interzis intrarea în Moldova, pe 17 aprilie.

Minnikhanov trebuia să participe în Găgăuzia, regiune autonomă a Moldovei, la congresul internaţional al diplomaţiei populare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici