Ambasadorul român, convocat la Ministerul de Externe din Singapore

Singapore l-a convocat joi pe ambasadorul român Aurelian Neagu pentru a-i cere o serie de acţiuni după accidentul din decembrie, în care a fost implicată o maşină a ambasadei Bucureştiului, relatează Straits Times, în ediţia electronică de joi.

53 afișări

Răspunzând solicitărilor din presă, purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe din Singapore a declarat că ministerul vrea revenirea în ţară a diplomatului român Silviu Ionescu pentru ancheta din 10 martie privind moartea lui Tong Kok Wai, una dintre victimele accidentului din 15 decembrie.

Ministerul de Externe din Singapore i-a transmis ambasadorului român Aurelian Neagu, cu sediul la Tokyo, îngrijorarea Guvernulu singaporez, subliniind că este foarte important ca ambasada romană să coopereze pe deplin cu autorităţile din Singapore în acest caz.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici