Americanii de la baza aeriană din Kîrgîzstan, "atacaţi" muzical

Un concurs pentru cel mai bun cântec împotriva bazei americane de la Manas a început marţi în Kîgîzstan şi va fi premiat cu 200 de dolari, a anunţat liderul unei fundaţii locale, Igor Trofimov, relatează Interfax în pagina electronică.

1 afișare
Imaginea articolului Americanii de la baza aeriană din Kîrgîzstan, "atacaţi" muzical

Americanii de la baza aeriană din Kîrgîzstan, "atacaţi" muzical

"Etapa finală a concursului va avea loc la mitingul de protest faţă de prezenţa Statelor Unite la baza aeriană de la Manas, din apropiere de Bişkek, prevăzut pentru pentru aprilie 2008. Premiul va fi înmânat cu aceeaşi ocazie", a declarat Trofimov.

Premiul pentru cel mai bun câtec împotriva bazei americane este de 200 de dolari. "Cu siguranţă trupele de rock şi de rap din Kîrgîzstan vor susţine această idee", a precizat el.

Trofimov a declarat, de asemenea, că la 29 februarie, tribunalul din Bişkek va audia o cerere a organizaţiei către Guvernul kîrgîz şi preşedinte, referitoare la necesitatea invalidării unui contract privind prezenţa americană de la baza aeriană Manas, care a fost încheiat în primăvara lui 2007.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici