Americanii susţin că debarcaderul pentru operaţiuni umanitare nu a fost folosit de armata israeliană

Americanii susţin că debarcaderul din Gaza, folosit pentru acţiuni umanitare, nu a fost utlizat de armata israeliană în operaţiunea de salvare a ostaticilor. Operaţiunea a avut loc duminică. Patru ostatici au fost salvaţi.

Urmărește
195 afișări
Imaginea articolului Americanii susţin că debarcaderul pentru operaţiuni umanitare nu a fost folosit de armata israeliană

Americanii susţin că debarcaderul pentru operaţiuni umanitare nu a fost folosit de armata israeliană

Un debarcader construit de SUA pentru a furniza ajutor umanitar în Gaza nu a fost folosit în operaţiunea Israelului de salvare a patru ostatici, susţin americanii.

Israelienii au folosit o zonă aflată la sud de dig pentru a transporta în siguranţă ostaticii în Israel, a anunţat Comandamentul Central al SUA, potrivit Sky News.

Debarcaderul, „inclusiv echipamentul, personalul şi bunurile”, nu a fost folosit.

„Orice afirmaţie contrară este falsă. Debarcaderul temporar de pe coasta Fâşiei Gaza a fost amenajat doar cu un singur scop, pentru a ajuta la transportarea asistenţei suplimentare în Gaza”, a transmis Comandamentul american pe X.

Forţele israeliene au salvat sâmbătă patru ostatici din centrul Fâşiei Gaza, a anunţat armata. Cei patru ostatici, trei bărbaţi şi o femeie, fuseseră răpiţi de la festivalul de muzică Nova pe 7 octombrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici