Anchetatorii au identificat trupul pilotului şi al unui steward al zborului AF447

Trupul comandantului de bord şi al unuia dintre stewarzii zborului AF447, care s-a prăbuşit în Oceanul Atlantic pe ruta Rio de Janeiro-Paris, au fost identificate în urma autopsiei, după ce au fost recuperate din apă, a declarat joi o purtătoare de cuvânt a companiei Air France.

15 afișări
Imaginea articolului Anchetatorii au identificat trupul pilotului şi al unui steward al zborului AF447

Anchetatorii au identificat trupul pilotului şi al unui steward al zborului AF447 (Imagine din arhiva Mediafax Foto/AFP)

"Printre victimele găsite, doi membri ai echipajului Air France au fost identificaţi până în prezent: comandantul de bord şi un steward", a precizat aceasta.

Cauzele accidentului avionului A330 al companiei Air France, care s-a scufundat în Oceanul Atlantic la 1 iunie, provocând moartea a 228 de persoane, sunt încă necunoscute. Biroul de Anchetă şi Analize (BEA), responsabil cu ancheta tehnică în Franţa, a evocat "incoerenţe" ale vitezelor măsurate de sonde.

Anchetatorii caută cutiile negre ale aparatului, care ar putea explica prăbuşirea.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici