Anunţ privind starea de sănătate a Angelei Merkel, cu ocazia zilei de naştere a cancelarului Germaniei

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, care miercuri a împlinit 65 de ani, are o stare de sănătate "bună" şi îşi poate finaliza mandatul, care va expira în anul 2021, anunţă Biroul liderului german, citat de site-ul agenţiei Reuters.

8996 afișări
Imaginea articolului Anunţ privind starea de sănătate a Angelei Merkel, cu ocazia zilei de naştere a cancelarului Germaniei

Angela Merkel, care a împlinit miercuri 65 de ani, are o stare de sănătate "bună"

Speculaţii privind starea de sănătate a Angelei Merkel au apărut după o serie de episoade în care a fost surpinsă tremurând.

Angela Merkel "are o stare de sănătate bună", a declarat miercuri Helge Braun, reprezentantul Biroului cancelarului german.

"Sigur că este pregătită" să ducă la final actualul mandat. "A candidat pentru un mandat de patru ani, iar actualele sarcini fac necesară ducerea la bun sfârşit a mandatului", a precizat Braun.

Angela Merkel se află la putere din anul 2005 şi, deşi a renunţat la conducerea partidului Uniunea Creştin-Democrată (CDU), a semnalat intenţia de a finaliza actualul mandat de cancelar.

Taguri:
germania,
merkel,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici