Apropiaţi ai lui Vladimir Putin, acuzaţi de trucarea unor imagini pentru discreditarea unui disident

Activişti apropiaţi de premierul rus Vladimir Putin sunt suspectaţi că au încercat să îl discrediteze pe politicianul de opoziţie Aleksei Navalni postând pe Internet imagini trucate în care acesta apărea alături de oligarhul Boris Berezovski, informează Sky News.

243 afișări
Imaginea articolului Apropiaţi ai lui Vladimir Putin, acuzaţi de trucarea unor imagini pentru discreditarea unui disident

Apropiaţi ai lui Vladimir Putin, acuzaţi de trucarea unor imagini pentru discreditarea unui disident (Imagine: Sky News)

Imaginile, trucate de susţinători ai premierului Vladimir Putin, aveau rolul de a arăta că Aleksei Navalni ar beneficia de finanţare din partea lui Boris Berezovski.

Oligarhul Berezovski, mutat în Marea Britanie, este considerat corupt şi pe numele lui există un mandat de arestare emis de justiţia rusă.

Imaginile trucate au fost publicate într-un ziar din Ekaterinburg gestionat de apropiaţi ai lui Vladimir Putin.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici