Arestări de amploare în Turcia: Zeci de persoane suspectate de legături cu PKK, reţinute în operaţiuni de securitate

Autorităţile turce au arestat, vineri, 88 de persoane suspectate de legături cu organizaţia separatistă Partidul Muncitorilor din Kurdistan (PKK), anunţă Ministerul turc de Interne, citat de site-ul agenţiei Reuters.

399 afișări
Imaginea articolului Arestări de amploare în Turcia: Zeci de persoane suspectate de legături cu PKK, reţinute în operaţiuni de securitate

Arestări în masă în Turcia: Zeci de persoane suspectate de legături cu PKK, reţinute în operaţiuni de securitate

Arestările au fost efectuate în cursul unor operaţiuni de securitate desfăşurate în şapte provincii din Turcia, cu scopul evitării eventualelor atacuri la patru ani de la producerea unor violenţe soldate cu zeci de victime.

Miercuri, şapte militari turci au fost ucişi, iar alţi trei au fost răniţi în urma unui atentat comis de militanţi kurzi în provincia Batman.

În ultimele luni, Turcia a efectuat raiduri aeriene împotriva bazelor militare PKK din nordul Irakului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici