Artem Uss a scăpat din arestul la domiciliu de la Milano şi a aterizat în Rusia

Bărbatul de 40 de ani a fost acuzat de diverse infracţiuni, printre care achiziţionarea ilegală de tehnologie militară cu încălcarea sancţiunilor impuse Rusiei, revânzarea ilegală de petrol pe piaţa neagră şi spălarea de milioane de dolari.

781 afișări
Imaginea articolului Artem Uss a scăpat din arestul la domiciliu de la Milano şi a aterizat în Rusia

Artem Uss a scăpat din arestul la domiciliu de la Milano şi a aterizat în Rusia

Artem Uss, fiul guvernatorului Krasnoiarsk, un manager rus care scăpase din arestul la domiciliu lângă Milano - unde era acuzat de cumpărare ilegală de tehnologie militară, încălcând sancţiunile impuse Rusiei, revânzare ilegală de petrol pe piaţa neagră şi spălare de milioane de dolari - a reuşit să ajungă în Rusia. Chiar el a comunicat vestea agenţiei ruse de ştiri Ria Novosti.

Uss susţine că a fost forţat să decidă să fugă, pentru că nu credea în obiectivitatea justiţiei. Aşa că a tăiat brăţara electronică, a urcat într-o maşină cu un anumit bărbat şi apoi a luat un zbor privat cu legitimaţii false.

Evadarea deschide discuţia despre sistemul de securitate din Italia. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici