AstraZeneca: Un nou studiu privind vaccinul anti-COVID după ce un grup a avut rezultate mai bune din greşeală

  • Pascal Soriot, CEO al Astra Zeneca, a declarat pentru Bloomberg că se aşteaptă la un nou studiu pentru vaccinul anti-COVID
  • Studiul va evalua o doză mai mică de vaccin
  • Decizia vine după ce studiile arată că o grupă de subiecţi au avut rezultate mai bune din greşeală
745 afișări
Imaginea articolului AstraZeneca: Un nou studiu privind vaccinul anti-COVID după ce un grup a avut rezultate mai bune din greşeală

AstraZeneca: Un nou studiu privind vaccinul anti-COVID după ce un grup a avut rezultate mai bune din greşeală

 AstraZeneca ar putea lansa un nou studiu pentru a evalua o doză mai mică de vaccin, care are o performanţă mai bună decât o doză completă, a declarat Pascal Soriot pentru Bloomberg News.

„Acum că am găsit ceea ce pare a fi o eficacitate mai bună, trebuie să validăm acest lucru, aşa că trebuie să facem un studiu suplimentar”, a spus el, adăugând că noul studiu, probabil global, ar putea fi mai rapid, deoarece ar avea nevoie de mai puţini subiecţi. 

Ştirile vin în timp ce AstraZeneca se confruntă cu întrebări cu privire la rata de succes despre care unii experţi spun că ar putea împiedica şansele de a obţine aprobarea rapidă a reglementărilor SUA şi UE.

Mai mulţi oameni de ştiinţă au ridicat îndoieli cu privire la robusteţea rezultatelor lansate luni, care arată că vaccinul experimental a fost eficient cu 90% într-un subgrup de participanţi la studiu care, din greşeală, au primit iniţial o jumătate de doză urmată de o doză completă.

Soriot a spus că nu se aşteaptă ca procesul suplimentar să întârzie aprobările de reglementare britanice şi europene.

Întrebat despre raportul Bloomberg, un purtător de cuvânt al AstraZeneca a spus că există un motiv puternic în continuarea investigării regimului de doză jumătate / doză completă. Oricare altă perspectivă a datelor ar fi adăugată celor din studiile existente care sunt pregătite pentru depunerea reglementărilor, a spus el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici