Atac armat în Bruxelles; cel puţin doi morţi / Presa locală: atacatorul a folosit o puşcă automată

Se aud împuşcături, luni, în centrul Bruxelles-ului, capitala Belgiei, şi cel puţin două persoane sunt decedate, potrivit BFMTV.

3155 afișări
Imaginea articolului Atac armat în Bruxelles; cel puţin doi morţi / Presa locală: atacatorul a folosit o puşcă automată

Împuşcături în Bruxelles; cel puţin doi morţi

Un schimb de focuri de armă are loc luni seara în centrul capitalei belgiene.

Atacul s-a soldat cu cel puţin două persoane decedate.

Informaţia a fost confirmată de Parchetul local.

Împuşcăturile au avut loc în apropiere de Place Sainctelette, pe Boulevard d'Yprès.

Imaginile postate pe reţelele de socializare arată un bărbat îmbrăcat într-o vestă fluorescentă care trage cu un pistol în mijlocul străzii, potrivit Le Figaro.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici