Nouă răniţi în atacul din Houston; presupusul autor, un avocat, a fost eliminat - VIDEO

Cel puţin nouă persoane au fost rănite în atacul armat comis luni în curtea unui centru comercial din oraşul american Houston, anunţă poliţia texană, confirmând că presupusul autor al atacului, un avocat, a fost împuşcat mortal.

2980 afișări
Imaginea articolului Nouă răniţi în atacul din Houston; presupusul autor, un avocat, a fost eliminat - VIDEO

Atac armat în oraşul american Houston - VIDEO

"Suspectul a fost eliminat, dar cadavrul nu poate fi mutat pentru că se aşteaptă intervenţia echipelor pirotehnice", a declarat un oficial din cadrul poliţiei texane.

Conform poliţiei, autorul atacului ar fi un avocat care avea probleme la firma pe care o deţinea.

Şase persoane au fost transportate la spital în urma atacului armat comis luni în curtea în zona Mallului Petco, situat în zona Wesleyan/Bissonne din oraşul Houston. Alte trei persoane au fost rănite dar nu au necesitat spitalizare.

Bilanţul prezentat anterior era de şapte răniţi.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici