Atac armat într-un campus universitar din Germania. Mai multe persoane au fost rănite. Atacatorul s-a sinucis

Poliţia germană a anunţat luni că un bărbat înarmat a murit după ce a rănit mai multe persoane într-un atac într-o sală de curs din oraşul universitar Heidelberg, din sud-vestul oraşului.

1404 afișări
Imaginea articolului Atac armat într-un campus universitar din Germania. Mai multe persoane au fost rănite. Atacatorul s-a sinucis

UPDATE: Patru persoane au fost rănite grav în atac, iar una dintre ele a decedat la spital, a comunicat luni după-amiază Poliţia germană. Anchetatorii încearcă să afle motivul atacului.

"Iată ceea ce se ştie până acum: un atacator singuratic a rănit mai multe persoane într-o sală de curs cu o puşcă. Făptaşul este mort", a declarat poliţia germană pe Twitter, potrivit Reuters

Ziarul  Bild a spus că atacatorul a deschis focul într-o sală de curs şi a rănit mai multe persoane înainte de a-şi întoarce arma asupra sa şi a se sinucide.

Anterior, poliţia a declarat că o mare desfăşurare a poliţiei şi servicii de urgenţă a fost la faţa locului în zona Neuenheimer Feld a oraşului, care găzduieşte facilităţi universitare.

Autorităţile au stabilit că nu mai există niciun risc iminent. Sediul Universităţii Heidelberg a fost evacuat, iar cursurile se desfăşoară acum în regim online.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici