ATAC cu bombă în Somalia: Trei persoane au murit şi alte 14 au fost rănite în urma unui

Cel puţin trei persoane au murit şi alte 14 au fost ucise, în urma unei explozii puternice care s-a produs duminică în centrul oraşului Mogadishu, capitala Somaliei, din cauza unei bombe amplasate pe o maşină, au transmis autorităţile locale, relatează BBC.

146 afișări
Imaginea articolului ATAC cu bombă în Somalia: Trei persoane au murit şi alte 14 au fost rănite în urma unui

ATAC cu bombă în Somalia: Trei persoane au murit şi alte 14 au fost rănite în urma unui

 

Printre personele rănite se află şi şase copii. O şcoală din apropiere s-a prăbuşit complet din cauza exploziei.

Mai multe case au fost distruse şi acoperişul unei moschei s-a prăbuşit.

„Un atacator sinucigaş aflat într-o maşină capcană a explodat în districtul Howlwadag din Mogadishu. Este prea devreme să ne pronunţăm în legătură cu posibilele victime”, a declarat Abdullahi Hussein, şeful poliţiei locale.

Oraşele din Somalia sunt vizate frecvent de militanţii grupării teroriste al-Shabab.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici