Atac nocturn cu drone asupra Kievului

  • Rusia a lansat un atac nocturn cu drone asupra Kievului, au anunţat marţi autorităţile locale.
  • Toate dronele au fost doborâte.
  • Primele informaţii nu indică pagube sau victime, potrivit AFP.
308 afișări
Imaginea articolului Atac nocturn cu drone asupra Kievului

Atac nocturn cu drone asupra Kievului

Atacul vine la o zi după ce Rusia a avertizat că va lua "măsuri dure" după un atac cu drone asupra Moscovei, la aproximativ 500 de kilometri de Ucraina.

Rusia "a atacat Kievul cu drone", a declarat Sergi Popko, şeful administraţiei militare a oraşului Kiev, pe Telegram, fără a preciza câte sau de unde au fost lansate.

"Alerta aeriană a durat 3 ore... Toate ţintele aeriene au fost detectate şi distruse în apropierea Kievului", a precizat acesta.

"Potrivit informaţiilor din acest moment, nu au existat victime sau distrugeri în capitală".

Forţele aeriene au emis, de asemenea, alerte de atacuri cu drone în regiunile sudice Odesa şi Mikolaiev, care au în comun o parte din coasta ucraineană a Mării Negre.

În aceste regiuni se află infrastructura portuară pe care Moscova a atacat-o în mod regulat cu drone şi rachete de când a a decis să renunţe la acordul care facilita transportul cerealelor din Ucraina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici