Atac sângeros în Marea Britanie: trei oameni au fost înjunghiaţi mortal într-un parc

  • Trei oameni au murit şi alţi trei au suferit răni grave după ce au fost înjunghiaţi într-un parc din Reading
  • O echipă a poliţiei specializată în combaterea terorismului a fost trimisă pentru a investiga incidentul
  • Un bărbat a fost arestat la faţa locului sub suspiciunea de omor
2552 afișări
Imaginea articolului Atac sângeros în Marea Britanie: trei oameni au fost înjunghiaţi mortal într-un parc

Sursa foto: profimedia

Poliţiştii britanici cercetează cauzele care au dus la producerea unui atac sângeros într-un parc din Reading. Ei sunt asistaţi în investigaţie de colegii din brigada de combatere a terorismului, cu toate că încă nu tratează incidentul ca fiind un act de terorism.

Atacul s-a produs sâmbătă în jurul orei 19:00, într-un parc din oraşul Reading. Un martor ocular a povestit cum un bărbat s-a apropiat de un grup de aproximativ 10 persoane şi a început să înjunghie la întâmplare. Loviturile de cuţit au fost îndreptate către zona gâtului şi sub braţe. Trei persoane au fost confirmate decedate iar alte trei au fost rănite grav.

Un bărbat de 25 de ani originar din Libya, dar cu rezidenţă britanică, a fost arestat la faţa locului sub suspiciunea de omor şi se află în custodia poliţiei. Trupele din brigada anti-tero au percheziţionat apartamentul suspectului, aflat la distanţă mică de parcul unde s-a produs atacul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici