Atacul sângeros din Manchester, din noaptea de Revelion. Suspectul ar fi strigat "Allah"

Poliţia antiteroristă britanică anchetează incidentului de la Manchester, în cursul căruia cel puţin trei persoane au fost înjunghiate de un individ în staţia Victoria din Manchester, în noaptea de Revelion, informează site-ul cotidianului The Guardian

2467 afișări
Imaginea articolului Atacul sângeros din Manchester, din noaptea de Revelion. Suspectul ar fi strigat "Allah"

Atacul sângeros din Manchester, din noaptea de Revelion. Suspectul ar fi strigat "Allah"

Poliţistul a fost rănit în zona umărului, iar o femeie şi un bărbat au suferit răni la nivelul abdomenului, iar femeia a fost rănită şi în zona feţei.

Cazul este anchetat de poliţia antiteroristă, atacatorul fiind auzit strigând sloganuri islamiste în cursul incidentului.

Sam Clack, producător BBC, care a fost martor la acest incident, a declarat că atacatorul strigat "Allah" în timpul incidentului.

"Individul a spus, cuvintele lui exacte au fost: «Atât timp cât continuaţi să bombardaţi alte ţări, acest fel de mizerii vor continua să se producă»", a declarat Sam Clack.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici