Atentat în capitala Somaliei. Cel puţin 30 de militari au murit

Un atentator sinucigaş a omorât cel puţin 30 de militari în capitala Somaliei, potrivit Reuters.

343 afișări
Imaginea articolului Atentat în capitala Somaliei. Cel puţin 30 de militari au murit

Anunţul a fost făcut de două surse militare, iar atacul a fost revendicat de gruparea militantă al Shabaab.

Atentatul de luni a vizat academia militară Jale Siyaad.

„Am confirmat 30 de morţi şi alţi 73 de răniţi în urma exploziei de la tabăra de pregătire militară", a declarat un ofiţer al armatei.

O campanie militară lansată anul trecut de forţele guvernamentale a forţat gruparea legată de Al Qaeda să părăsească mari porţiuni de teritoriu din sudul Somaliei, însă militanţii au continuat să organizeze raiduri ucigaşe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici