Atentat la un punct vamal situat la frontiera Siriei cu Turcia. MOMENTUL exploziei | VIDEO

O explozie s-a produs, marţi după-amiază, la un punct de trecere a frontierei dintre Siria şi Turcia, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate, citate de cotidianul Hurriyet.

2127 afișări
Imaginea articolului Atentat la un punct vamal situat la frontiera Siriei cu Turcia. MOMENTUL exploziei | VIDEO

Atentat la un punct vamal situat la frontiera Siriei cu Turcia. MOMENTUL exploziei | VIDEO

Deflagraţia, provocată probabil cu un vehicul-capcană, a avut loc la punctul vamal Çobanbey / Bab al-Salameh, pe partea siriană a frontierei.

Numeroase persoane au fost rănite în urma exploziei, au declarat surse din cadrul serviciilor de securitate siriene.

Guvernatorul regiunii turce Kilis, Recep Soyturk, a declarat, potrivit postului NTV, că atentatul nu a vizat obiective din Turcia, ci membri ai grupului insurgent Armata Siriană Liberă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici