ATERIZARE DE URGENŢĂ în Israel: Un avion de pasageri al companiei Wizz Air a efectuat o aterizare de urgenţă la Tel Aviv

Un avion de pasageri al companiei Wizz Air a efectuat, luni, o aterizare de urgenţă pe aeroportul din oraşul israelian Tel Aviv, din cauza unei defecţiuni la unul dintre motoare, informează cotidianul Times of Israel.

2348 afișări
Imaginea articolului ATERIZARE DE URGENŢĂ în Israel: Un avion de pasageri al companiei Wizz Air a efectuat o aterizare de urgenţă la Tel Aviv

ATERIZARE DE URGENŢĂ în Israel: Un avion de pasageri al companiei Wizz Air a efectuat o aterizare de urgenţă la Tel Aviv

Avionul avea la bord 178 de pasageri şi efectua Cursa W62542, de la Aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv spre Riga (Letonia).

Imediat după decolare, piloţii au depistat o problemă la unul dintre motoare, astfel că au decis revenirea de urgenţă pe aeroportul din Tel Aviv.

Autorităţile israeliene au mobilizat zeci de ambulanţe la aeroport, dar aeronava a aterizat în siguranţă şi nimeni nu a fost rănit.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici