Aterizare de urgenţă pe aeroportul Gatwick din Londra. Mai multe zboruri au fost deviate, după ce administratorii au închis pista

Pista de aterizare a aeroportului Gatwick din Londra a fost închisă şi mai multe zboruri au fost deviate după ce o aeronavă a companiei aeriene British Airways a fost nevoită să aterizeze de urgenţă, relatează BBC.

1405 afișări
Imaginea articolului Aterizare de urgenţă pe aeroportul Gatwick din Londra. Mai multe zboruri au fost deviate, după ce administratorii au închis pista

Aterizare de urgenţă pe aeroportul Gatwick din Londra. Mai multe zboruri au fost deviate, după ce administratorii au închis pista

Aeronava Airbus A320 a aterizat vineri, la puţin timp după miezul nopţii, după ce a fost raportată o defecţiune tehnică.

Avionul, care venea de la Napoli, a rămas pe pista de aterizare pe durata inspecţiei. Pista a fost închisă, dar a fost redeschisă la ora locală 4.58 (6.48 ora României).

Mai multe zboruri au fost deviate cât timp pista de aterizare a fost închisă.

Nicio persoană nu a fost rănită şi pasagerii au fost debarcaţi din aeronavă la puţin timp după aterizare.

„Aeronava noastră a aterizat în siguranţă, după ce piloţii au cerut prioritate la aterizare, ca precauţie după ce au detectat o defecţiune tehnică”, au declarat reprezentanţii companiei British Airways.

„Inginerii noştri verifică aeronava”, au adăugat aceştia.

Un avion EasyJet care venea din oraşul Paphos din Cipru şi o aeronavă a companiei germane TUI care venea din Larnaca au fost deviate spre aeroportul din Birmingham. Pasagerii au fost apoi aduşi cu o altă aeronavă pe aeroportul Gatwick, după ce pista a fost redeschisă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici