Video Aterizare de URGENŢĂ, surprinsă integral de camerele de filmat - VIDEO

O aterizare de urgenţă efectuată de un pilot curajos din cauza unor probleme întâmpinate la trenul de aterizare al aparatului de zbor i-a ţinut pe martori cu sufletul la gură timp de câteva zeci de minute, pe un aerodrom din Marea Britanie.

6831 afișări

Incidentul a avut loc weekendul acesta pe aerodromul Sibson din comitatul englez Cambridgeshire, unde pilotul unei replici a unui avion de vânătoare Spitfire a fost nevoit să aducă la sol aparatul de zbor deşi acesta avea trenul de aterizare blocat.

Înainte de a efectua aterizarea forţată, pilotul a fost nevoit să survoleze zona mai bine de 20 de minute, într-o încercare de a consuma cât mai mult din combustibilul pe care îl avea la bord.

Potrivit The Telegraph, echipele de salvare au ajuns la faţa locului cu puţin timp înainte ca aparatul de zbor să fie adus la sol.

Întreaga aterizare a fost surprinsă de camerele de luat vederi şi, conform celor aflaţi la faţa locului, nimeni nu a fost rănit în urma incidentului.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici