Au crezut că au scăpat de VIRUS. Ţara în care a fost înregistrat primul caz după aproape 2 luni

Muntenegru a raportat luni un prim caz de COVID-19 înregistrat după data de 5 mai şi la trei săptămâni după ce teritoriul ţării a fost declarat liber de coronavirus, transmite Reuters.

8212 afișări
Imaginea articolului Au crezut că au scăpat de VIRUS. Ţara în care a fost înregistrat primul caz după aproape 2 luni

Au crezut că au scăpat de VIRUS. Ţara în care a fost înregistrat primul caz după aproape 2 luni

Potrivit Reuters, este vorba despre o persoană, venită din Bosnia şi se află în autoizolare în capitala ţării, a declarat Institutul de sănătate publică. „O anchetă epidemiologică este în desfăşurare, iar informaţiile iniţiale arată că numărul contactelor (avute în Muntenegru) a fost limitat”, au spus oficialii Institutului.
 
Pe durata pandemiei Muntenegru a anunţat, că a închis frontierele, a oprit transportul public, a închis şcoli, cafenele şi restaurante pentru a opri răspândirea infecţiei cu coronavirus. Supermarketurile şi farmaciile sunt singurele care au rămas deschise. Pe data de 25 mai guvernul a anunţat că Muntenegru este liberă de coronavirus, după ce au fost impuse măsurile de restricţii, care au fost relaxate, ulterior, gradual. 
 
Muntenegru are o populaţie de 620.000 de locuitori, iar în timpul pandemiei cu noul virus au fost raportate 325 de cazuri cu noul virus, 9 decese şi 315 persoane vindecate, potrivit datelor furnizate de worldometers

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici