Au fost detectate semnale care provin de la cutia neagră a avionului prăbuşit în Indonezia

Indonezia a detectat duminică semnale care ar putea proveni de la cutia neagră a avionului care s-a prăbuşit în mare la scurt timp după ce a decolat din capitala Jakarta. Părţi de corp uman şi piesele care ar fi de la avionul prăbuşit au fost recuperate.

3691 afișări
Imaginea articolului Au fost detectate semnale care provin de la cutia neagră a avionului prăbuşit în Indonezia

Au fost detectate semnale care provin de la cutia neagră a avionului prăbuşit în Indonezia

Semnalele care ar putea proveni de la cutia neagră a avionului prăbuşit în mare sâmbătă, la scurt timp după ce a decolat din capitala Jakarta, au fost detectate duminică, în Indonezia, scrie Reuters.

De asemenea, au fost recuperate şi părţi de corp uman şi piesele despre care se suspectează că a fi ale avionului prăbuşit.

Avionul Boeing 737-500, cu 62 de pasageri şi echipaj, se îndrepta spre Pontianak, în vestul Kalimantanului, înainte ca acesta să dispară sâmbătă de pe ecranele radar, la patru minute după decolare.

Accidentul este primul incident major al companiei aeriene din Indonezia de la prăbuşirea unui Lion Air Boeing 737 Max, în 2018, în care au murit toţi cei 189 de pasageri şi echipajul. Acel avion s-a prăbuşit şi în Marea Java la scurt timp după decolarea de pe Aeroportul Internaţional Soekarno-Hatta.

„Am detectat semnale în două puncte. Aceasta ar putea fi cutia neagră”, a declarat şeful agenţiei de căutare şi salvare din Indonezia.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici