Au început exerciţiile militare în apropierea peninsulei Crimeea. Participă peste 30 de nave din flota rusă a Mării Negre

Peste 30 de nave din flota rusă a Mării Negre au început exerciţii de antrenament în apropierea peninsulei Crimeea, în cadrul unor exerciţii navale mai ample, a anunţat sâmbătă agenţia de ştiri RIA a ţării.

4164 afișări
Imaginea articolului Au început exerciţiile militare în apropierea peninsulei Crimeea. Participă peste 30 de nave din flota rusă a Mării Negre

Au început exerciţiile militare în apropierea peninsulei Crimeea. Participă peste 30 de nave din flota rusă a Mării Negre

Peste 30 de nave ruseşti au părăsit porturile Sevastopol şi Novorossiisk "în conformitate cu planurile de exerciţii" în apropierea Crimeei, pe care Rusia a anexat-o de la Ucraina în 2014, potrivit France24.
 
RIA a precizat că scopul exerciţiilor este apărarea coastei Crimeei, a avanposturilor flotei din Marea Neagră, precum şi a sectorului economic şi a comunicaţiilor navale.
 
Luna trecută, Rusia a anunţat că marina sa va organiza o serie de exerciţii de amploare care implică toate flotele sale în această lună şi luna viitoare, din Pacific până în Atlantic, cea mai recentă demonstraţie de forţă în cadrul unei intensificări a activităţii militare în timpul impasului cu Occidentul.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici