Autoarea atacului de la Universitatea Alabama îşi ucisese accidental fratele în 1986

Profesoara de biologie pusă sub acuzare pentru atacul armat soldat cu moartea a trei colegi la Universitatea Alabama din Huntsville şi-a împuşcat accidental fratele cu 23 de ani în urmă, a anunţat poliţia locală, citată de CNN.

73 afișări
Imaginea articolului Autoarea atacului de la Universitatea Alabama îşi ucisese accidental fratele în 1986

Autoarea atacului de la Universitatea Alabama, Amy Bishop Anderson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Amy Bishop Anderson nu a fost inculpată pentru moartea fratelui, iar dosarul incidentului din 1986 lipseşte din arhiva poliţiei, a declarat Paul Frazier, de la poliţia din Braintree, Massachusetts.

Un articol publicat în 8 decembrie 1986 de Boston Globe afirma că Anderson a întrebat-o pe mama sa cum poate fi încărcată o puşcă, ulterior împuşcându-l accidental pe fratele său în timp ce umbla cu arma.

Frazier a declarat însă că unul dintre colegii săi, care a anchetat acest caz, a afirmat că Amy Anderson l-a împuşcat pe fratele său în piept, în timpul unei dispute, după care a fugit. Poliţia a reţinut-o la scurt timp, după ce a îndreptat arma către o maşină aflată în apropierea casei, pentru a-l determina pe şofer să oprească.

Anderson, în vârstă de 45 de ani, a fost pusă sub acuzare pentru crimă în urma incidentului de vineri, după ce a fost reţinută în timp ce părăsea clădirea universităţii. Detectivul Henry Reyes a afirmat că femeia participa la o şedinţă a facultăţii vineri după-amiază, înainte de a deschide focul asupra a şase dintre colegii săi, dintre care trei au fost ucişi.

Profesor şi cercetător la universitate, Amy Anderson avea asupra sa un pistol, care a fost găsit vineri seara la etajul al doilea al clădirii. Conform legislaţiei din Alabama, ea riscă pedeapsa cu moartea.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici