Autorităţile britanice au evacuat clădirile unor universităţi în urma mai multor alerte | VIDEO

Poliţia britanică a evacuat mai multe clădiri ce aparţin de două universităţi din Marea Britanie, miercuri, după ce au fost alertaţi de existenţa unor pachete suspicioase, relatează site-ul agenţiei Reuters.

675 afișări
Imaginea articolului Autorităţile britanice au evacuat clădirile unor universităţi în urma mai multor alerte | VIDEO

Autorităţile britanice au evacuat clădiri ale unor universităţi în urma mai multor alerte | VIDEO

Autorităţile au blocat accesul în zona Universităţii din Essex şi au evacuat câteva clădiri după ce au fost sunaţi în legătură cu existenţa unor pachete suspicioase.

Mai multe clădiri ale Universităţii din Glasgow au fost de asemenea evacuate după ce au fost găsite pachete similare.

Deocamdată nu există mai multe detalii privind natura coletelor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici