Autorităţile bulgare confirmă un nou focar de gripă aviară

  • Un focar de gripă aviară a fost depistat la o fermă din centrul Bulgariei
  • Anunţul a fost făcut de Autoritatea bulgară pentru Sănătatea Alimentară
  • O zonă de protecţie a fost instituită pe o rază de trei kilometri
395 afișări
Imaginea articolului Autorităţile bulgare confirmă un nou focar de gripă aviară

Autorităţile bulgare confirmă un nou focar de gripă aviară

Un focar de gripă aviară a fost depistat la o fermă din centrul Bulgariei, anunţă Autoritatea bulgară pentru Sănătatea Alimentară, citată de agenţia de presă Reuters.

Epidemia de gripă aviară se înregistrează la o fermă pentru creşterea raţelor situată la periferia orăşelului Rakovski, în apropiere de Plovdiv, în centrul Bulgariei.

Toate cele 5.830 de raţe vor fi eutanasiate din cauza epidemiei de gripă aviară de tip H5N8.

O zonă de protecţie a fost instituită pe o rază de trei kilometri în jurul fermei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici