Un bărbat diagnosticat cu gripă, internat la Spitalul din Bistriţa, a murit

Un bărbat de 62 de ani, diagnosticat cu gripă de tip A, a murit, sâmbătă dimineaţa, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, unde era internat în stare critică, la Terapie Intensivă.

1146 afișări
Imaginea articolului Un bărbat diagnosticat cu gripă, internat la Spitalul din Bistriţa, a murit

Un bărbat diagnosticat cu gripă, internat la Spitalul din Bistriţa, a murit

Potrivit unui comunicat transmis de reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, bărbatul de 62 de ani, din oraş, era internat, diagnosticat cu virus gripal tip A.

Bărbatul era internat la Secţia Anestezie-Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa în stare critică, intubat şi ventilat mecanic, cu afecţiuni cronice asociate.

Sâmbătă dimineaţa, bărbatul a murit.

Acesta este al treilea deces pe fondul virusului gripal tip A şi al bolilor asociate la pacienţi internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa.

Niciunul dintre pacienţi nu fuseseră vaccinaţi antigripal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici