Autorităţile turce au suspendat din funcţie 12.801 poliţişti pentru presupuse legături cu Gulen

Autorităţile turce au suspendat din funcţie 12.801 poliţişti pentru presupuse legături cu clericul musulman Fethullah Gulen şi reţeaua acestuia, relatează site-ul agenţiei Reuters.

476 afișări
Imaginea articolului Autorităţile turce au suspendat din funcţie 12.801 poliţişti pentru presupuse legături cu Gulen

Autorităţile turce au suspendat din funcţie 12.801 poliţişti pentru presupuse legături cu Gulen

Din cei aproapee 13.000 de membri suspendaţi ai forţelor de ordine, 2.525 erau şefi de poliţie.

Autorităţile turce îl acuză pe Fethullah Gulen, un cleric musulman auto-exilat în Statele Unite, că ar conduce o organizaţie teroristă ce s-a infiltrat în instituţiile turce de stat şi că ar fi orchestrat tentativa de răsturnare a regimului Erdogan, soldată cu moartea a 270 de persoană şi rănirea altor mii.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici