Avionul prezidenţial polonez nu avea probleme tehnice - Parchetul rus

Accidentului avionului care îl transporta pe Lech Kaczynski nu a fost provocat de probleme tehnice, i-a transmis premierului rus, Vladimir Putin, şeful Comitetului de anchetă al Parchetului general, Aleksandr Bastrikin, relatează RIA Novosti, în pagina electronică.

87 afișări
Imaginea articolului Avionul prezidenţial polonez nu avea probleme tehnice - Parchetul rus

Avionul prezidenţial polonez nu avea probleme tehnice - Parchetul rus (Imagine:Arhiva Mediafax Foto/AFP)

"Am decriptat una dintre cutiile negre (...) O examinare detaliată va fi efectuată la Moscova, dar repet că, potrivit înregistrărilor de care dispunem, avionul nu a avut nicio problemă tehnică", a declarat Bastrikin.

"Pilotul a decis să aterizeze deşi fusese informat despre condiţiile meteorologice nefavorabile", a subliniat el.

Potrivit presei, avionul prezidenţial a fost fabricat în 1990 şi a fost folosit timp de aproape 20 de ani.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici