Barack Obama a păstrat un moment de reculegere la 14 ani de la atentatele din 11 septembrie 2001

Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, a păstrat un moment de reculegere, vineri, la Casa Albă, cu ocazia comemorării a 14 ani de la atentatele din 11 septembrie 2001, relatează site-ul cotidianului The Washington Post.

119 afișări
Imaginea articolului Barack Obama a păstrat un moment de reculegere la 14 ani de la atentatele din 11 septembrie 2001

Barack Obama a păstrat un moment de reculegere la 14 ani de la atentatele din 11 septembrie 2001 (Imagine: Hepta)

Preşedintele şi Michelle Obama au ieşit în Grădina sudică a Casei Albe şi au păstrat un moment de reculegere la ora locală 8.46, în momentul în care primul avion lovea complexul World Trade Center din New York pe 11 septembrtie 2001.

Drapelul american a fost coborât în bernă la sediul Preşedinţiei SUA cu ocazia ceremoniei comemorative.

Barack Obama nu a făcut nicio declaraţie publică.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici