Barack Obama l-a sunat pe Petro Poroşenko, promiţându-i "susţinerea totală" a Statelor Unite

Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, l-a sunat pe Petro Poroşenko, preşedintele ales al Ucrainei, pentru a-l felicita, transmiţându-i că beneficiază de "susţinerea totală" a Washingtonului, anunţă Casa Albă.

420 afișări
Imaginea articolului Barack Obama l-a sunat pe Petro Poroşenko, promiţându-i "susţinerea totală" a Statelor Unite

Barack Obama l-a sunat pe Petro Poroşenko, promiţându-i "susţinerea totală" a Statelor Unite (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Preşedintele a evidenţiat importanţa aplicării cu rapiditate a reformelor necesare Ucrainei, pentru unificarea ţării şi pentru dezvoltarea unei economii viabile, a unui climat atractiv pentru investiţii şi pentru constituirea unui guvern responsabil, care să răspundă preocupărilor tuturor ucrainenilor", precizează Preşedinţia SUA, citată de AFP.

"Barack Obama l-a felicitat pe Petro Poroşenko pentru victorie şi i-a spus că beneficiază de susţinerea totală a Statelor Unite în eforturile pentru unificarea şi dezvoltarea ţării", adaugă Casa Albă.

"Cei doi lideri au convenit să continue dialogul cu ocazia viitorului turneu în Europa al preşedintelui SUA", încheie Preşedinţia SUA.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici