Barack Obama şi David Cameron îşi reafirmă angajamentul faţă de Afganistan

Preşedintele american, Barack Obama, şi premierul britanic, David Cameron, au reafirmat sâmbătă angajamentul ferm al celor două ţări în Afganistan, relatează AFP, citând un comunicat al Casei Albe.

14 afișări
Imaginea articolului Barack Obama şi David Cameron îşi reafirmă angajamentul faţă de Afganistan

Barack Obama şi David Cameron îşi reafirmă angajamentul faţă de Afganistan (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cei doi lideri au discutat despre Afganistan, referindu-se la recenta vizită a premierului, şi şi-au reafirmat angajamentul pentru misiunea NATO", precizează comunicatul citat.

Obama şi Cameron au avut sâmbătă o convorbire telefonică, în cursul căreia au discutat despre situaţia din Afganistan şi Iran, despre poluarea cu petrol din Golful Mexic, provocată de scufundarea unei platforme petroliere exploatate de grupul britanic BP, şi despre meciul de fotbal dintre selecţionatele Statelor Unite şi Angliei, desfăşurat în cadrul Cupei Mondiale din Africa de Sud.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici