Barbara Bush, internată în spital pentru analize

Fosta Primă Doamnă a Statelor Unite Barbara Bush a fost spitalizată pentru analize, marţi seara, în Texas, după ce s-a plâns de dureri de stomac, a declarat un purtător de cuvânt al familiei, citat de CNN.

20 afișări
Imaginea articolului Barbara Bush, internată în spital pentru analize

Barbara Bush, internată în spital pentru analize (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Barbara Bush, în vârstă de 83 de ani, a fost internată la Spitalul Metodist din Houston, suferind de mai multe zile de dureri de stomac, a precizat Jean Becker.

 

Jim McGrath, purtător de cuvânt al soţului Barbarei, fostul preşedinte George H.W. Bush, a declarat că rezultatul analizelor a fost negativ, iar ea urmează să fie externată cel mai târziu miercuri dimineaţă.

"Se simte bine", a adăugat McGrath.

Barbara Bush a ajuns la camera de gardă în jurul orei locale 17.30 (12.30, ora României) şi se afla încă la spital la ora locală 21.00 (4.00, ora României).

Ea a fost diagnosticată în trecut cu o boală de tiroidă, dar nu este clar dacă aceasta are legătură cu spitalizarea de marţi seara.

Barbara Bush, mama actualului preşedinte în exerciţiu american, a fost Primă Doamnă a Statelor Unite în perioada ianuarie 1989 - ianuarie 1993. Născută la New York în 1925, ea s-a căsătorit cu George H.W. Bush în 1945 şi este o urmaşă a celui de-al 14-lea preşedinte american, Franklin Pierce (1853-1857).

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici