Bărbat reţinut în faţa casei fostului preşedinte american George W. Bush

Secret Service a reţinut, marţi după-amiază, în faţa casei din Dallas a fostului preşedinte american George W. Bush un bărbat care le-a spus agenţilor federali că a fost contactat spiritual pentru a ridica un pachet de la locuinţa fostului preşedinte.

269 afișări
Imaginea articolului Bărbat reţinut în faţa casei fostului preşedinte american George W. Bush

Bărbat reţinut în faţa casei fostului preşedinte american George W. Bush (Imagine: Shutterstock)

Surse din cadrul poliţiei au confirmat că bărbatul avea o armă în maşină, dar autorităţile l-au eliberat la scurt timp fără să îl pună sub acuzare, relatează NBC, în pagina electronică.

George W.Bush şi soţia sa, Laura, nu se aflau acasă în momentul incidentului.

Secret Service a cerut poliţiei din Dallas să trimită o echipă pentru a participa la rezolvarea incidentului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici