Bashar al-Assad avertizează: Orice acţiune a Occidentului împotriva Siriei va amplifica instabilitatea regională

Preşedintele Siriei, Bashar al-Assad, a declarat, joi, că orice potenţială acţiune a statelor occidentale în Siria va amplifica instabilitatea regională, în contextul ameninţărilor lansate de preşedintele american Donald Trump, relatează site-ul de ştiri Ynet.

4849 afișări
Imaginea articolului Bashar al-Assad avertizează: Orice acţiune a Occidentului împotriva Siriei va amplifica instabilitatea regională

Bashar al-Assad: Orice acţiune a Occidentului împotriva Siria va amplifica instabilitatea regională

”Ameninţările statelor occidentale şi orice posibilă acţiune a lor în Siria contribuie la amplificarea instabilităţii regionale şi ameninţă pacea şi securitatea internaţională”, a declarat preşedintele sirian.

Bashar al-Assad a precizat că statele occidentale încearcă să schimbe cursul evenimentelor din Siria.

”Declaraţiile unor politicieni din Occident despre un posibil atac militar asupra Siriei sunt bazate pe date fabricate de complicii lor”, a adăugat liderul regimului de la Damasc.

Declaraţiile lui Bashar al-Assad vin în contextul în care preşedintele SUA, Donald Trump, a avertizat Rusia că ar putea ataca Siria ca reacţie la atacul chimic ce a avut loc în oraşul Douma, în urma căruia au murit peste 70 de oameni.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici