VIDEO  Bătălie urbană pentru Severodoneţk: videoclipul voluntarilor străini arată intensitatea luptelor

Lupte violente între brigăzile internaţionale înrolate în slujba Kievului şi ruşi în oraşul disputat, Lugansk.

5184 afișări
Imaginea articolului Bătălie urbană pentru Severodoneţk: videoclipul voluntarilor străini arată intensitatea luptelor

Ucraina, bătălie urbană la Severodoneţk: videoclipul voluntarilor străini

În Severodoneţk, oraşul-cheie Lugansk este martorul unor lupte violente între ruşi şi ucraineni.

Într-un videoclip difuzat de legiunea internaţională de voluntari care lucrează alături de militarii de la Kiev se o observă lupte intense în zona urbană Severodoneţk.

„Legiunea Internaţională şi alte unităţi ucrainene au purtat o luptă intensă pentru a relua Severodoneţk.

Am pierdut mari războinici, dar am şi provocat pierderi semnificative ruşilor şi cecenilor”, scrie pe Twitter un soldat american înrolat alături de ucraineni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici