Berlusconi speră să aibă cu Obama relaţii la fel de bune cum a avut cu Bush

Premierul italian Silvio Berlusconi a declarat, sâmbătă seara, în cadrul unei conferinţe de presă, că speră să aibă "relaţii la fel de bune" cu preşedintele american ales Barack Obama cum a avut şi cu predecesorul său George W. Bush.

11 afișări
Imaginea articolului Berlusconi speră să aibă cu Obama relaţii la fel de bune cum a avut cu Bush

Berlusconi speră să aibă cu Obama relaţii la fel de bune cum a avut cu Bush (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am avut o relaţie foarte bună cu George W. Bush, sper că voi avea una la fel de bună cu Barack Obama, o relaţie cordială (...), bazată pe prietenie şi încredere", a precizat Berlusconi.

"În cursul convorbirilor telefonice pe care le-am avut, nimic nu mi-a dat impresia că vom avea dificultăţi în menţinerea acestor relaţii bune", a adăugat el.

Silvio Berlusconi a generat o polemică pentru că l-a calificat, la începutul lunii noiembrie, pe preşedintele american ales drept un bărbat "tânăr, frumos şi bronzat". Susţinător necondiţionat al "prietenului" său George W. Bush, Silvio Berlusconi îşi exprimase, în această vară, preferinţa pentru candidatul republican John McCain.

Citeşte şi:

Berlusconi s-a enervat pe un reporter care a criticat comentariile sale despre Obama

Berlusconi evocă, din nou, "bronzul" lui Barack Obama

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici