Berlusconi urmează o "terapie antistres şi de odihnă"

Premierul italian, Silvio Berlusconi, şi-a început duminică vacanţa, în timpul căreia va urma "o terapie antistres şi de odihnă", a relatat duminică Courrier du Haut-Adige, citându-i pe medicii care vor supraveghea cura.

21 afișări
Imaginea articolului Berlusconi urmează o "terapie antistres şi de odihnă"

Berlusconi urmează o "terapie antistres şi de odihnă" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ziarul afirmă că trei medici de la o clinică privată din Bressanone, situată în Haut-Adige, la graniţa dintre Italia şi Austria, au ajuns sâmbătă, cu un elicopter, la reşedinţa din Milano a premierului italian, pentru a-i prescrie o dietă adecvată.

"Plec puţin în vacanţă", a declarat Berlusconi sâmbătă, la încheierea ultimei şedinţe de guvern înainte de vacanţa de vară. "Pentru moment, vreau să urmez o cură sportivă de zece zile, deoarece, din cauza cortizonului pe care l-am luat (pentru dureri de spate - n.red.), am pierdut puţin din greutate", a adăugat el.

"Din 10 până în 20, poate 25 august, voi fi în Sardinia", a precizat Berlusconi, afirmând că va merge "una sau două zile pe săptămână" în regiunea Abruzzo, afectată de cutremurul din mai.

În afara unei activităţi politice intense, dominate de reconstrucţia zonei afectate de seism şi de organizarea summitului G8 de la L'Aquila, Silvio Berlusconi este nevoit să facă faţă şi unei serii de scandaluri legate de viaţa sa privată. În plus, soţia sa a intentat un proces de divorţ, acuzându-l că frecventează minore, presa solicită insistent explicaţii privind natura relaţiei sale cu o tânără de 18 ani, în timp ce ziarele străine au publicat fotografii cu tinere îmbrăcate sumar la vila sa din Sardinia.

Ultimul scandal a fost provocat de publicarea, cu câteva zile în urmă, a înregistrării unei conversaţii între Berlusconi şi o damă de companie, care afirmă că şi-a petrecut de două ori noaptea la reşedinţa din Roma a premierului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici