Bernard Madoff a fost bătut în penitenciar de un alt deţinut

Fostul magnat financiar Bernard Madoff, care se află în închisoare pentru fraudă, a fost bătut de un traficant de droguri pe fondul unei dispute referitoare la bani, relatează ediţia online a ziarului The Times.

52 afișări
Imaginea articolului Bernard Madoff a fost bătut în penitenciar de un alt deţinut

Bernard Madoff a fost bătut în penitenciar de un alt deţinut (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În urma altercaţiei care a avut loc în decembrie 2009, Bernard Madoff s-a ales cu nasul spart, cu coaste fracturate şi răni minore la cap, afirmă deţinuţi de la penitenciarul din North Carolina unde fostul magnat ispăşeşte pedeapsa de 150 de ani de detenţie.

Madoff, în vârstă de 71 de ani, a pledat vinovat în iunie pentru o schemă piramidală de 65 de miliarde de dolari prin care au fost fraudate numeroase fundaţii de caritate şi persoane, inclusiv Elie Wiesel, laureat al Premiului Nobel pentru Pace.

Madoff este încarcerat la penitenciarul Butner din North Carolina, unde sunt deţinuţi şi fostul mafiot Carmine Persico şi spionul israelian Jonathan Pollard.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici