Biden a spus că Putin este „un măcelar” după ce a vizitat refugiaţii ucraineni din Polonia

Preşedintele SUA Joe Biden l-a numit pe preşedintele rus Vladimir Putin un „măcelar” după ce a vizitat sâmbătă refugiaţii ucraineni din Polonia, informează CNN.

837 afișări
Imaginea articolului Biden a spus că Putin este „un măcelar” după ce a vizitat refugiaţii ucraineni din Polonia

Întrebat de reporteri la ce s-a gândit văzându-i pe refugiaţi, Biden a răspuns: „Este un măcelar”.

În timpul scurtei sesiuni de întrebări şi răspunsuri de la Stadion Narodowy, Biden a povestit că a mai fost în locuri ca acesta în viaţa sa, dar a spus că este mereu surprins de „profunzimea şi puterea spiritului uman”.

„Este incredibil, este incredibil. Vedeţi toţi acei copii mici. Vreau doar să îi îmbrăţişez, vreau doar să le mulţumesc”, a spus el.

Preşedintele SUA s-a întâlnit cu refugiaţii ucraineni din Polonia.

O femeie cu care Biden a vorbit i-a spus că se află acolo cu fiica ei, dar că soţul şi fiul ei s-au întors în Ucraina să lupte.

„Este înspăimântător”, i-a spus Biden, conform CNN.

Biden a avut trei zile de întâlniri cu aliaţii din G7, Europa şi NATO, iar vineri a vizitat trupele americane din Polonia. Sâmbătă, el s-a întâlnit cu preşedintele polonez Andrzej Duda şi a vizitat un centru de primire a refugiaţilor de pe stadionul naţional din Varşovia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici