Biden anunţă asistenţă federală pentru statul Florida şi se va deplasa în zonele calamitate

Preşedintele Statelor Unite, Joseph Biden, a anunţat, joi, că va furniza asistenţă federală statului Florida, în contextul distrugerilor cauzate de Uraganul Ian, şi intenţionează să viziteze zonele calamitate.

243 afișări
Imaginea articolului Biden anunţă asistenţă federală pentru statul Florida şi se va deplasa în zonele calamitate

"Continuăm să luăm măsuri rapide pentru ajutarea familiilor din Florida. În cursul nopţii, am emis o declaraţie privind dezastru major, astfel încât să accelerăm asistenţa federală pentru a suplimenta eforturile de reconstrucţie", a declarat Joseph Biden, într-un mesaj prin Twitter.

Uraganul Ian "ar putea fi cel mai mare din istoria statului Florida", a afirmat Biden, precizând, potrivit site-ului Axios.com, că va vizita acest stat "când condiţiile vor permite acest lucru".

De asemenea, preşedintele SUA a anunţat că intenţionează să se deplaseze şi în Puerto Rico, teritoriu afectat de Uraganul Fiona. "Locuitorilor din Puerto Rico le spun că nu i-am părăsit. Menţin angajamentele faţă de dumneavoastră şi faţă de reconstrucţie", a subliniat Biden.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici