Biden promite 100 de milioane de vaccinuri pentru Statele Unite în primele 100 de zile

  • Preşedintele ales al Statelor Unite a setat un scop măreţ: 100 de milioane de doze de vaccin în primele 100 de zile în funcţie
  • Biden a declarat că nu poate opri pandemia, dar vrea să micşoreze numărul infectărilor cu SARS-CoV-2 prin campania-fulger de vaccinare
457 afișări
Imaginea articolului Biden promite 100 de milioane de vaccinuri pentru Statele Unite în primele 100 de zile

Biden promite 100 de milioane de vaccinuri pentru Statele Unite în primele 100 de zile

Biden promite. Joe Biden a declarat că primele luni în funcţie nu va stopa pandemia de COVID-19 însă va schimba situaţia infectărilor cu SARS-CoV-2, conform BBC.
 
„Primele mele o sută de zile în funcţie nu va stopa virusul. Nu pot promite asta. Dar nu am ajuns în situaţia asta repede. Nu vom ieşi prea curând in asta”, a declarat Joe Biden la un eveniment în Delaware.
 
În plus, medicul Anthony Fauci a declarat că vaccinarea în masă ar putea începe săptămâna viitoare. 
 
America a înregistrat o creştere record a numărului de cazuri COVID-19, după Ziua Recunoştinţei, care a avut loc la sfârşitul lunii noiembrie. Mai multe state din zona de sud au anunţat că spitalele sunt supraaglomerate şi personalul medical nu mai face faţă numărului mare de pacienţi din secţiile ATI. Duminică, California a declarat 30.000 de cazuri noi COVID-19, înregistrate în doar 24 de ore. Din această cauză, California a intrat în lockdown pentru cel puţin trei săptămâni. 
 
Momentan, sunt înregistrate peste 15 milioane de cazuri şi 285.000 decese în Statele Unite.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici